Juventus i Inter spremaju zemljotres za letnji prelazni rok: Razmena Argentinaca na pomolu!

Autor:

Sport

01.06.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauro Ikardi i Paulo Dibala. Dvojica Argentinaca italijanskih korena, rođeni 1993. godine, već neko vreme žive u svojevrsnoj simbiozi – u svakodnevnom životu i naslovnicama sportske štampe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Dibala uskoro u gradu mode...

Uprkos vrednosti i potencijalu, ni jedan ni drugi nisu sigurni da li će narednu sezonu dočekati u aktuelnim klubovima. Mauro Ikardi tvrdi da želi da ostane, dok je Paulo Dibala dugo bio izgubljen između pozicija u timu zbog trenerske filozovije Maksa Alegrija i videćemo da li će se to promeniti dolaskom novog trenera.

Zbog toga se iz redakcija italijanskih medija raširio glas i fudbalskom zemljotresu i trampi godine u Evropi - Ikardi i Dibala. Gvala za glavu! Prošlog leta je takođe kružila ovakva priča, ali su sada direktori klubova zainteresovani da sednu za pregovarački sto i reše problem s zajedničkim interesom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ikardi u Torinu!

Juventus o Ikardiju razmišlja dugo, a s obzirom na njegovu trenutnu situaciju, da je ražalovani kapiten bez prave vizije budućnosti, ovo bi mogla da bude velika šansa za Staru damu. S druge strane, Interu se dopada ideja da angažuje Dibalu iz prostog razloga što se uklapa u Konteov sistem.

Ikardijeva plata u ovom trenutku iznosi 4.500.000, Dibalina oko 7.000.000 evra. Donedavni kapiten Nerazura želi duplo više, dok vihorni ofanzivac Juventusa može da računa od Intera istu, ako ne i veću sumu novca za platu.

 

Konte se priprema na život bez Ikardija i sprema dolazak Džeka kao rezervne opcije za prvog napadača. Dibala to realno ne može da bude, dok bi u slučaju trampe Inter ostao bez materijalnih sredstava da angažuje i Romelua Lukakua. Sa druge strane Juventus bio dobio napadača za narednih pet godina.

Sve je spremno za veliki zemljotres na Čizmi, pitanje je samo da li će se stvarno i dogoditi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading