Kolarov pronašao novi klub: Balkanski dvojac ponovo zajedno!

Autor:

Sport

01.06.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki su prijatelji Aleksandar Kolarov i Edin Džeko, igrali su zajedno u Mančester sitiju, pa u Romi, a kako stvari stoje, lako bi mogli putevi da im se spoje i u Interu. Ispada da tamo gde je jedan, stiže ubrzo i drugi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Posle Rome u Inter?

Novi trener Intera Antonio Konte traži od čelnika kluba da posle Edina Džeka u klub dovedu i Aleksandra Kolarova, pišu italijanski mediji. Navodno, novom šefu struke neroazura se dopadaju iskustvo i svestranost na terenu srpskog levog beka, koji je ove sezone bio jedan od najboljih strelaca Rome sa devet golova u prvenstvu i Kupu.

Kapiten reprezentacije Srbije bi mogao da igra levog beka i u formaciji sa četvoricom pozadi, ali i krilnog beka koji pokriva celu stranu kada tim igra sa trojicom u poslednjoj liniji, a Konteu je potreban upravo takav igrač.

Igrao je Kolarov u Italiji za Lacio i Romu. Ako potpiše za Inter imaće sličan put kao Siniša Mihajlović, koji je takođe igrao za ta tri kluba, uz još i Sampdoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading