Zvezda prodaje talentovanog napadača u Španiju!

Autor:

Sport

31.05.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Crvene zvezde nalazi se na listi ineteresovanja Hetafea, iako je u prvi mah delovalo da je Štutgart najozbiljniji kandidat za " zlatnu koku" crveno belih.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Bliži Španiji, nego Nemačkoj!

Još tokom prolećne sezone, tamo negde u martu, supertalentovani napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić je stavljen u izlog. Čnjenica da inostrani klubovi u Srbiji isključivo kupuju „godine“, naterala je odgovorne sa Marakane da ozbiljno razmišljaju o prodaji Dejana Joveljića.

Štutgart je prvi stao u red za Joveljića, spominjala se ponuda od pet miliona evra koja je zadovoljila čelnike kluba, ali sve je pokvarilo ispadanje Švaba iz elitnog ranga nemačkog fudbala. Crvena zvezda u ovom trenutku ima na stolu ponudu tešku 3,5 miliona evra, ali u Zvezdi kriju ime kluba.

Kada se uzmu u obzir godine i talenat Joveljića, jasno je da bi prodaja za pomenutu cifru uzburkala duhove, pokrenula komentare da su crveno beli za bagatelnu cifru prodali najskuplji materijal iz svlačionice prvog tima. Posebno zato što su pre dvanaest meseci odbili sličnu ponudu od španskog drugoligaša Kadiza.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
11 Golova za 973 minuta na terenu

Problem predstavlja podatak da je Joveljić ostao bez učinka u utakmicama sa najvećim ulogom. Praktično, nije dobio šansu u sudarima sa Partizanom, osim poslednjih 20 minuta u finalu Kupa. A tada je Zvezda ličila na imitaciju od tima.

Pokrenula se priča oko interesovanja Hetafea koji ipak nije poslao zvaničnu ponudu za transfer. Dobra stvar sa Zvezdu je što ovosezonski hit Primere ima nameru da roster pojača kvalitetnim mladm napadačem. To bi moglo da otvori prostor Joveljiću...

Ukoliko bi Joveljić otišao, sredstva bi bila iskorišćena za dovođenje želje iz prethodnog prelaznog roka, Portugalca Tomanea koji bi predstavljao pravo osveženje u napadu prvaka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading