Mitrović preskup, Valensija se odlučila za veliko ime!

Autor:

Sport

31.05.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Aleksandar Mitrović bio prva meta Valensije u prelaznom roku, "Slepi miševi" su se odlučili za jeftiniju varijantu u vidu Falkaa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Valensija uskoro dovodi novog napadača!

Aleksandar Mitrović je bio preskup za finansije Valensije. Iako je klub obezbedio grupnu fazu Lige Šampiona i osvojio Kup Kralja, nemaju novca, a prvo jeftinije ime na listi je Kolumbijac Falkao.

Takođe, klub mora i da prodaje jer ima problem sa finansijskim fer plejem, a kako bi izmirio te stvari, treba im zarada od najmanje pedeset miliona evra.  Kada je reč o popularnom "Tigru", on se vraća u Španiju posle šest godina, sa velikim uspehom je nosio dres Atletika, i kasnije Monaka, nije se proslavio u Junajtedu, odnosno Čelsiju.


"Los Ches" će verovatno morati da prodaju Rodriga najskupljeg igrača ekipe, koga želi i Barselona i čija je cena oko 70 miliona evra. Gameiro, Santi Mina i Ruben Sobrino, nisu dovoljni za Ligu šampoiona, iskustvo Kolumbijca bi moglo da bude od velikog značaja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading