TERZA KAO FLOJD JURIO KOLAROVA!

Autor:

Sport

31.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić u akciji! Generalni direktor Crvene zvezde zagrizao je da po svaku cenu na Marakanu dovede nekadašnjeg štićenika iz OFK Beograd Aleksandra Kolarova! Kapitenu reprezentacije Srbije narednog leta ističe ugovor sa Romom, a Srpski telegraf najavio je da je Terzić započeo ofanzivu i na njega i na Branislava Ivanovića.

RepublikaFoto: E-stock/Grujičić
Zvezdan Terzić

U to ime, prvi operativac šampiona Srbije sjurio se na otvaranje letnje sezone elitnog restorana "Nacionalna klasa", poput Flojda iz istoimenog kultnog filma, kako bi i tamo ubeđivao levog beka "vučice" da prekine odiseju u Italiji i dođe da karijeru završi u Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: E-Stock
Aleksandar Kolarov

Kolarov je veče proveo u društvu nekadašnjih saigrača iz Mančester sitija i crnogorskih reprezentativaca Stevana Jovetića i Stefana Savića.

Na istom mestu našle su se brojne slavne ličnosti i sportisti. Između ostalih, otvaranje letnje sezone nije želeo da propusti ni Dušan Tadić, košarkaš Boban Marjanović pojavio se sa suprugom, a među gostima bio je i trener niškog Radničkog Nenad Lalatović.

Prisutne su zabavljali Aca Lukas i Nataša Bekvalac. Inače, Terzić je istakao da smatra da nije realno da Kolarov ovog leta dođe na Marakanu, ali je očigledno rešio da da sve od sebe kako bi ga ubedio da pomogne Zvezdi da još jednom napadne ulazak u Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading