ČEH ZAVRŠIO KARIJERU: Ponosan sam na sebe!

Autor:

Sport

30.05.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Arsenala Petr Čeh izjavio je da je ponosan na saigrače, uprkos ubedljivom porazu od Čelsija (4:1) u finalu Lige Evrope na njegovom oproštaju od karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Petr Čeh

Čeh je u poslednjem meču, baš protiv kluba u kome je ostavio dubok trag za 11 godina, završio sezonu bez trofeja i plasmana u Ligu šampiona.

- Ponosan sam na sebe i na činjenicu kako smo igrali u finalu. Takav meč donosi puno pritiska i spekulacija... Mogu da kažem da sam dao sve od sebe i da ne mogu da žalim za bilo čim. Radili smo naporno cele sezone, ali ništa nismo uradili - rekao je Čeh.


Iskusni 37-godišnji čuvar mreže ističe da je Arsenal zaslužio da igra u najjačem evropskom takmičenju sledeće sezone.



- Lako je sad reći da smo ostali bez ičega, ali mogu da uverim svakog da će Arsenal sledeće sezone biti još bolji. Vratiće se jači - optimista je češki golman.

Za razliku od Arsenala, gde je za četiri godine osvojio samo jedan FA kup i dva Komjuniti šilda, sa Čelsijem je uzeo skoro sve što je mogao - četiri Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, četiri FA i tri Liga kupa, dva Komjuniti šilda, a ispustio je samo pehar Svetskog klupskog prvenstva zbog poraza u finalu od Korintijansa (1:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading