Terzić stišao buru oko Kolarova: Evo šta kaže o Degenekovom povratku!

Autor: Tanjug

Sport

29.05.2019

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tresla se gora rodio se miš! Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić demantovao je dolazak Aleksandra Kolarova na "Rajko Mitić". Međutim, pojavilo se dugo ime koje će podiću buru u crveno-belom taboru.

RepublikaFoto: E-stock/Grujičić
Tekst potpisa

Italijanski mediji su ovih dana preneli vest da bi Kolarov mogao da na leto napusti Romu i vrati se u Zvezdu gde je igrao za mlađe kategorije.

- Sale Kolarov ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi i mi bismo voleli da ga dovedemo. Razgovarao sam sa njim, ali nije realno da se njegov dolazak dogodi ovog leta- rekao je Terzić.

Kolarov ima 33 godine, a protekle sezone je sa 9 golova bio najbolji strelac među defanzivcima u ligama evropske "petice".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na pitanje da li bi uskoro trener Vladan Milojević mogao da računa na pojačanje na poziciji štopera, Terzić je bio "zakopčan".

- Ne žurimo. Da li je opcija povratak Degeneka? Polako-  tajnovit je bio Terzić u izjavi za Tanjug.

Na poziciji štopera sa prelaskom u Zvezdu ovih dana dovode se u vezu Alehandro Galves (Rajo Valjekano), Luka Krajnc (Frozinone) i Degenek, koji je pre samo nekoliko meseci iz Zvezde otišao u saudijski Al Hilal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading