Bivši predsednik FIFA tuži Đanija Infantina zbog NEVEROVATNE svote novca!

Autor:

Sport

29.05.2019

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater najavio je da će podneti tužbu protiv te organizacije i sadašnjeg prvog čoveka Ðanija Infantina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sep Blater i Đani Infantino

Švajcarac je potvrdio da će do kraja meseca da uputi žalbu u Cirihu i osporio da je dobio bonus od 10,5 miliona evra nakon Mundijala u Brazilu pre pet godina.

 

 


- Ovo je veoma složen građanski i krivičan postupak. Prva žalba je moralna povreda koju mi je FIFA učinila objavljivanjem netačnih podataka. FIFA nikada nije ispravila, uprkos zahtevima mojih advokata, uključujući i bonus sa Svetskog prvenstva 2014. koji nikada nisam primio - rekao je Blater.

Blaterove reči dolaze tačno nedelju dana pre Kongresa FIFA na kome će Infaintino biti reizabran za drugi mandat kao jedini kandidat.

Infantino je predsednik FIFA od februara 2016, osam meseci od ostavke Blatera zbog korupcijskog skandala nakon kojeg je zaradio suspenziju van fudbala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading