Šta je važnije Sariju od finala LE protiv Arsenala?

Autor:

Sport

28.05.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžera Čelsija, Maurisio Sarija već su svi preselili u Torino, ali uoči finala Lige Evrope protiv Arsenala aktuelni strateg "plavaca" je izjavio kako da mora da razgovara sa rukovodstvom pre nego što odluči o svojoj budućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Sari još nije doneo odluku!

Iskusni trener želi da priča samo o duelu sa Arsenalom i svojim igračima.

- Želim da razmišljan samo o finalu. Imam ugovor sa Čelsijem još dve godine. Pre svega, razgovaraću sa Čelsijem. Sad nije trenutak. Želimo da pobedimo i osvojimo trofej. Dobro znate moje mišljenje. Isto je kao i na prethodnoj konferenciji za medije. Hoću da pričam samo o finalu i mojim igračima- rekao je Sari.

Italijan je potpuno zadovoljan sezonom ekipe sa "Stamford Bridža".

- Imali smo divnu sezonu. Prošle godine Čelsi nije ušao u Ligu šampiona, sada smo to učinili. Igrali smo u finalu Liga kupa Engleske protiv Mančester Sitija i izgubili na penale od verovatno najbolje ekipe u Evropi. Sutra ćemo igrati finale Lige Evrope. Ako pobedimo u finalu, to će sezonu učiniti još posebnijom. Na početku sezone bilo je vrlo teško razumeti moje igrače i njihov mentalitet. Nakon teškog januara počeli su da se menjaju u februaru. U ovom trenutku, volim svoje igrače. Imam 22-23 divna čoveka i igrača- rekao je Sari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ipak, na pitanje da li je duel sa Arsenalom najvažnija utakmica u njegovoj karijeri, Sari se vratio vremenu dok je sedeo na klupi Empolija.

- Ova utakmica za medije je verovatno najvažnija u mom životu, ali možda ne i za mene. Ne znam. Za mene je možda bila važnija utakmica u Seriji B. Pitajte me opet sutra- rekao o je Sari.

Finalni duel Lige Evrope na programu je u sredu u Bakuu od 21 sat.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading