Zvezda u Italiji pronašla novog štopera!

Autor:

Sport

28.05.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Alehandro Galvez odbio ponudu Crvene zvezde srpski šampion je prinuđen da se okrene novim opcijama na poziciji štopera.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Španac je trebalo da doputuje u Beograd tokom jučerašnjeg dana, ali mu je neko nagovestio da bi mogao da ima problema sa isplatom zarada i promenio je odluku.

Sportski sektor crveno-belih pokušaće da narednih dana dovede Luku Krajnca ili Norberta Đombera, prenosi Sportski žurnal.

O Krajncu se već pisalo neposredno po završetku sezone, Slovenac je već tada isplivao kao opcija za pojačanje defanzive Crvene zvezde, ali on ima važeći ugovor sa Frozinoneom pa ostaje da se vidi koliko obeštećenje će tražiti novi član Serije B.

Ista situacija je i u slučaju Đombera, Slovak je ugovorom vezan za Peruđu pa će naredni dani dati odogovor i na ovo pitanje. Inače Đomber je karijeru počeo u Dukli iz Banjske Bistrice, a poslednjih šest godina igra u Italiji. Iz domovine je prešao u Kataniju, a odatle u Romu za koju je odigrao samo 6 utakmica.

„Vučica“ ga je slala na pozajmice u Peskaru i Bari, a imao je i epizodu u ruskom Tereku. Prošlog leta potpisao je trogodišnji ugovor sa Peruđom, za koju je odigrao 21 meč i postigao 1 gol. Za nacionalni tim Slovačke odigrao je 21 meč.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading