Perez: Ramos imao ponudu iz Kine, ali...

Autor:

Sport

28.05.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Real Madrida Florentino Perez potvrdio je da je kapiten Serhio Ramos zatražio da napusti klub i karijeru nastavi u Kinu, ali da je njegov zahtev odbijen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Florentino Perez

- On i njegov menadžer došli su kod mene u kancelariju i rekli da imaju ponudu iz Kine, a po pravilima tamošnje lige klub ne može da plati nadoknadu. Šta je trebalo da im kažem? Real nije mogao da dozvoli da kapitena pusti bez obeštećenja jer bi to bio veliki presedan za ostale igrače - rekao je Perez, a prenose španski mediji.

Španac sa madridskim velikanom ugovor ima do juna 2021. godine.


Sa Realom je osvojio četiri titule u Ligi šampiona, a označen je i kao jedan od krivaca za ispadanje iz elitnog takmičenja ove sezone od Ajaksa.

"Kraljevski klub" imao je prednost od 2:1 pred revanš u španskoj prestonici, gde je Ajaks pobedio 4:1.

Ramos je priznao da je namerno u prvom meču protiv holandskog tima dobio drugi žuti karton, kako bi propustio revanš meč u Madridu, da bi mogao da igra u četvrtfinalu Lige šampiona.

Real je imao jednu od nagorih sezona u novijoj istoriji, pošto su završili kao treći u La Ligi sa 19 bodova manje od šampiona Barselone, koja ih je izbacila i iz Kupa Kralja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading