Predsednik Lacija konačno PROGOVORIO o Sergeju i otkrio za koliko će ga novca prodati!

Autor:

Sport

27.05.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlog leta je predsednik Lacija Klaudio Lotito bio samouveren u nameri da zadrži srpskog fudbalskog reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića ponudivši mu novi ugovor, ali je ovoga puta situacija nešto drugačija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković-Savić

Sergej nema toliko blistavu sezonu kao prošle godine, ali je uspeo da Laciju donese Kup Italije pa je po njenom završetku došao red na priče o transferu.

Prethodnih dana kruže priče da je bivši fudbaler Vojvodine dogovorio lične uslove sa Juventusom, a Lotito je ponovio da Sergej nije na prodaju, ali je ostavio prostor za transfer.

- Sergej nije na prodaju. To sam rekao i prošle godine i bio sam u pravu. Međutim, ako stigne odgovarajuća ponuda za igrača i klub spremni smo da sednemo za sto i obavimo razgovore - rekao je Lotito.

Prvi čovek Lacija, koji nije uspeo da izbori plasman u Evropu, ostao je zakopčan kada je bio upitan kakva ponuda bi trebalo da stigne kako bi Sergej napustio klub.

- Kakva ponuda bi trebalo da stigne? Ne govorim o novcu, jer primećujem da vi samo o tome pričate. Ja kao predsednik ne primam ni evro, pa stoga ni ne snosim troškove. Po ovoj logici, ja ne bih ništa vredeo - ostao je tajnovit Lotito. Sergej ima ugovor do leta 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading