"Totenhem je jedinstven projekat"

Autor:

Sport

27.05.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino održao je u ponedeljak konferenciju za medije, na kojoj je govorio o predstojećem finalu Lige Šampiona sa Liverpulom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Veliki meč u Madridu igra se ove subote, a za Totenhem je ovo istorijski uspeh i prvo finale u najjačem klupskom takmičenju.

- Ovo je veliki uspeh za klub koji je stvorio jedinstven projekat, kao nijedan drugi. Uživam u ovom periodu. Danas je pet dana od kako sam stigao u Totenhem. U protekloj nedelji smo radili naporno, ali uživali smo. Ispred nas je jedan od najvećih mečeva koji se mogu igrati. Finale Lige Šampiona i Svetskog prvenstva su dva najveća meča. Ne plašim se Liverpula niti bilo kog drugog kluba. Ne možemo da se spremimo za finale tako što ćemo razmišljati u prošlosti. Dobro poznajemo jedni druge, ali ne spremamo se tako što se podsećamo mečeva na Enfildu ili Vembliju - rekao je Poketino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading