U Vranju i dalje ne miruju: Izbačeni smo iz Superlige, jer nismo hteli da pustimo Partizan i Radnički!

Autor:

Sport

27.05.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Dinama u nedelju nisu uspeli da nadoknade minus od tri gola iz Inđije, pobedili su sa nedovoljnih 2:0, pa će se sledeće sezone takmičiti u Prvoj ligi Srbije. Ukoliko klub prethodno ne bude bio ugašen.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Antić

Predsednik i trener Dinama iz Vranja Dragan Antić izneo je niz optužbi na račun Ivice i Novice Tončeva, ali i čelnih ljudi Superlige i FS Srbije, posle eliminacije njegovog tima iz najvišeg ranga takmičenja.

– Žao mi je što to moram da kažem, ali Dinamo se gasi, jer nećemo da dozvolimo da se iko iživljava nad gradom. Namerno smo izbačeni iz lige, jer nisam hteo da pustim Radnički i Partizan na početku sezone. Tada su počeli da rade protiv Dinama, a mi smo najčistiji klub, to je sigurno. Nijednu utakmicu nismo namestili. Čestitam Inđiji na uspehu, zaslužila je elitu – rekao je za "Vranjenews" Antić.

Klub iz Vranja je ove sezone obeležio čitav niz kontroverzi, od suspenzije Antića, otpuštanja gotovo polovine tima zbog sumnje da su namestili meč sa Partizanom. FSS je čak i kaznio Dinamo na predlog UEFA zbog nameštanja pojedinih mečeva, ali samo finansijski.

"Namerno smo izbačeni iz lige, jer nisam hteo da pustim Partizan i Radnički"

– Ovo je najteži dan u mom životu. Karcinom srpskog fudbala je uspeo u onome što je naumio. Familija Tončev i Radnik Surdulica su nas tokom cele sezone “klali” sa sudijama, to je bilo iživljavanje. Dinamo nije ispao iz lige igrom na terenu, već odlukama i krađama FSS. Sada mogu da me kazne doživotno. U fudbalu sam više od 30 godina, ali još uvek nisam doživeo da jedna familija vodi srpski fudbal. Oni će uništiti još mnogo gradova i klubova. U tri utakmice su nas masakrirali sa sudijama. Braća Tončev su direktni krivci što smo ispali iz lige.

Nije se Antić zaustavio na tome.

– Svi mogu da ćute, ali ja neću. Ne bojim se nikoga. Celog sebe sam dao za Dinamo. Imali smo, takođe, i opstrukciju gradske vlasti, počevši od gradonačelnika i većnika za sport. Pozivam najviši državni vrh da se pozabavi ovim pitanjem, jer postoji dosta zla u fudbalu i ne mogu da podnesem nepravdu – kazao je Antić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading