Cirkus - Vranjanci grme posle meča sa Inđijom: Ispali smo ranije, to su nam sredile komšije!

Autor:

Sport

26.05.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Dinama iz Vranja Radmilo Jovanović nije imao čime da bude zadovoljan posle ispadanja njegove ekipe iz Superlige, pa je izneo novu teoriju zavere u srpskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Recko Antić

Dinamo je pobedio Inđiju sa 2:0 u revanš meču borbe za plasman u Superligu, ali ostao bez elite jer nije nadoknadio 3:0 iz prvog meča.

Na klupi Vranjanaca Jovanović se našao jer je standardni trener ekipe Dragan Antić bio suspendovan.

On je, posle meča, krivca za povratak Dinama u drugu srpsku ligu našao u Surdulici.


- Čestitam svojim igračima na velikom požrtvovanju i borbi. Falio nam je taj jedan gol. Inđiji čestitam na ulasku u Superligu. Mi smo mnogo ranije ispali. To su sredile naše komšije iz Surdulice, Radnik. Videćemo da li ćemo više da učestvujemo u srpskom fudbalu- rekao je Jovanović.

Trener Inđije Srđan Blagojević, bio je izuzetno zadovoljan.

- Hvala momcima, bili su posvećeni. U jednom trenutku su radili i ono što nije deo njihovog posla. Inđija je pravi primer kako treba da se radi u Srbiji kada je u pitanju fudbal. Bez ičije pomoći, samo svojim radom. Znate koliko je teško u Srbiji na taj način isplivati na vrh, ali mi smo u tome uspeli- rekao je Blagojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading