Skandal na utakmici petlića u Čačku: Tuča roditelja, 20 ih završilo u policiji!

Autor: Morava Info

Sport

26.05.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal desio se na utakmici petlića Slobode i Borca. Opšti haos nastao je kada su mališani gostujućeg tima postili gol za 3:2 u poslednjem minutu meča

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Utakmica je tekla normalnim tokom sve do 90. minuta, kada je pri rezultatu 2:2 Borac postigao gol. U tom trenutku jedan od roditelja od tribine pored igrališta ulazi u teren, trči tridesetak metara, sustiže sudiju i udara ga u glavu. To je izazvalo reakciju publike, pa na teren istrčava još oko 20 roditelja. Počinje opšti metež, guranje, psovanje, pretnje, međusobni udarci… Deca su vrištala i molila roditelje da se smire.

Posle nekoliko minuta opšteg haosa situacija se nekako smirila, a u međuvremenu je pozvana i policija. Više od 20 aktera ili očevidaca ovog skandala dali su izjave u zgradi Policijske uprave u Čačku.

– Kao društvo smo otišli dođavola! Utakmica petlića, u kojoj rezultat ništa ne znači, igra se na život i smrt. Da li je ovo moguće!? Sve to je posledica bolesnih ambicija roditelja – rekao je za "Morava info" jedan od očevidaca događaja na Slobodinom igralištu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading