Vera preča od golova i asistencija

Autor: Informer.rs

Sport

25.05.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

El Fardu Ben u poslednjih mesec dana postizao je golove, brojao i asistencije, bio je strelac i u 160. večitom derbiju (iz penala), ali je jasno da nije onaj isti igrač iz letnjih kvalifikacija kada je sa šest golova trasirao put crveno-belima u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
El Fardu Ben

U finalu Kupa protiv Partizana (1:0) nije predstavljao nikakvu opasnost za gol Vladimira Stojkovića, ali kako prenosi Mocartsport na Marakani su očekivali da bi El Fardu Ben mogao da kalira u formi zbog ramazanskog posta.

Ben je pripadnik muslimanske veroispovesti i pridržava se religijskih običaja. Ove godine ramazanski post je počeo 6.maja, što znači da El Fardu Ben nije jeo i pio preko dana već tri sedmice i da je u takvim okolnostima morao da trenira i ispunjava profesionalne obaveze.  U Crvenoj zvezdi su morali da se pomire sa ti, a trener Vladan Milojević pokušavao je donekle da rastereti El Fardu Bena tokom ramazanskog posta.

Za vreme Ramazana islamskim vernicima je od zore do zalaska sunca zabranjeno konzumiranje bilo kakve hrane i pića (uključujući i vodu). Kod sportista postoje odstupanja. Fudbaler Crvene zvezde je mogao da traži dozvolu sveštenog lica da se ne pridržava posta, ili da davanjem novca ljudima slabijeg materijalnog stanja jednostavno otkupe post. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading