Poznato kada Partizan "pali motore"

Autor:

Sport

24.05.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumfom nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije fudbaleri Partizana uradili su veliku stvar jer je osim trofeja obezbeđen i kasniji start u evropskim kvalifikacijama.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan


Trener Savo Milošević nedavno je objasnio koliko bi dodatne dve nedelje mogle da znače tokom priprema, a nakon trijumfa u finalu Kupa strategu crno-belih ostvarila se želja.

Partizan će prvi meč u kvalifikacijama za Ligu Evrope odigrati 25. jula, ali kasniji start u Evropi ne znači da će odmor za igrače trajati duže.

Ekipa je dobila voljno nakon sinoćne utakmice na stadionu "Rajko Mitić", a Savo Milošević je prozivku zakazao za 7. jun.

Nakon dvonedeljne pauze sledi okupljanje, uobičajena testiranja, a zatim i prva faza priprema koju će crno-beli odraditi na Zlatiboru od 10. do 21. juna.

Centralni deo priprema Partizan će obaviti u Ptuju, a prvi takmičarski meč u novoj sezoni crno-beli bi trebalo da odigraju 20. jula u prvom kolu Super lige Srbije.

Podsećamo da će Partizan ime(na) (potencijalnih) rivala za drugo kolo kvalifikacija saznati 19. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading