Savo čestitao svojim igračima i uputio izvinjenje sudijama!

Autor:

Sport

23.05.2019

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je izuzetno zadovoljan pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Partizan je sa minimalnih 1:0 pobedio Zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" i odbranio trofej Kupa, ujedno sprečivši Zvezdu da dođe do "duple krune".

Milošević je krajem regularnog dela ove sezone došao u Partizan, što mu je bio prvi posao šefa stručnog štaba, a nedugo zatim usledio je i prvi trofej. Ipak, Savo zasluge pripisuje igračima.

- Nisam ja (zaslužan), igrači su. Svaka čast mojim momcima, na ovoj poslednjoj, kao i na mnogo prethodnih utakmica. Iščupali su se iz jako teške situacije i danas je došlo do potvrde onoga što sam rekao na početku, a to je da ova ekipa može mnogo bolje i da je mnogo bolja od prethodnih rezultata - rekao je Milošević za TV Arena Sport.

Milošević je čestitao protivniku, ali se i izvinio sudijama zbog svog ponašanja.

- Čestitke Zvezdi na korektnoj igri. Izvinjavam se sudijama, danas sam prvi put reagovao posle 13, 14 utakmica, ali eto, nekad vas povuku emocije - dodao je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading