Uhapšen Maradona!

Autor:

Sport

22.05.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Armando Maradona ima novi problem. Legendarnog Argentinca je uhapšen u Buenos Arjesu zbog navodnog duga od 5,7 miliona evra bivšoj devojci Rosio Oliva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Maradona

Po povratku iz Meksika je sadašnji trener Dorados de Sinaloa uhapšen zbog tužbe po kojoj mora da isplati pomenutu cifru, a očekuje se da sud 13. juna verifikuje ovu presudu. Umesto "gaučosa" će se na sudu pojaviti njegov advokat Marijas Morla, koji ga je i sada izvukao iz privremenog pritvora, a onda su zajedno napustili aerodrom. Dijego i Rosia su u vezi bili šest godina, od 2012. do decembra 2018.

Ovo je još jedna u nizu afera Maradone. On je neretko imao probleme sa drogom, ali i različitih zdravstvenih problema. Sa jednog meča na Svetskom prvenstvu je bukvalno iznet, a neretko je imao i sukobe sa fotoreporterima. Nakon jednog suđenja je imao šta da im kaže, dok je u Dubaiju gađao kamermane kamenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading