Inđija DEKLASIRALA Dinamo i stigla na korak od Superlige Srbije!

Autor:

Sport

22.05.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Inđije savladali su Dinamo iz Vranja sa 3:0 u prvoj utakmici plej-auta i borbe za igranje Superlige Srbije naredne sezone.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Domaći zeleno-beli poveli su već u četvrtom minutu kad je strelac bio Ivan Rogač iz jedanaesterca, ali tek posle drugog šuta sa bele tačke jer je sudija prvi šut, koji nije bio precizan, poništio zbog ranijeg ulaska u šesnaesterac.

U 22. minutu Inđija je duplirala vođstvo, a strelac je bio vezista Srđan Dimitrov na asistenciju Slovenca Alekse Andrejića.

U velikim problemima gosti su se našli u 32. minutu, kad je postavljen, ispostaviće se, konačan rezultat – Nikola Dimitrijević postigao je treći gol za svoju ekipu, a asistent mu je bio Senegalac Badara Bađi.

Vranjanci su meč završili bez trenera Dragana Antića, koji je isključen, a pre toga je crveni karton na terenu dobio i Lefteris Macukas. Revanš je na programu u nedelju u Vranju od 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading