SIMEONE: Svi dođu i odu, Atletiko veči od svih

Autor:

Sport

22.05.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Atletika iz Madrida Dijego Simeone poručio je da nema nameru da napušta "jorgandžije", a dodaje i da je veoma posvećen tom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Simeone

Na čelu Atletika Dijego Simeone je od 2011. godine, a od tada je sa ovim klubom osvojio jednu titulu šampiona Španije, jednom Kup, dva puta Ligu Evrope, a "jorgandžije" je takođe dva puta doveo do finala Lige šampiona. Predstojećeg leta u Atletiku slede krupne promene jer taj klub napušta Antoan Grizman, ali Čolo Simeone ne namerava da odlazi sa kormila ekipe.

- Volim svoj posao. Osećam da sam posvećen klubu i sa njime se identifikujem. Znam da je iz godine u godinu sve komplikovanije, ali to čini da shvatimo i vidimo sami sebe i da stvorimo novi entuzijazam - poručio je Simeone. 

Argentinac je takođe govorio o odlascima iz Atletika kao i o novim igračima.

- Sledeće godine će doći novi fudbaleri koji će igrati sa velikim entuzijazmom i nadamo se da će se uklopiti i da će shvatiti odgovornost i šta znači biti u Atletiko Madridu. Atletiko je veći od bilo koga. Tores, Forlan, Aguero, Dijego Kosta, Grizman, svi dođu i odu, ali ovaj klub nastavlja da se takmiči -poručuje trener Atletika. 

Spekulše se da bi "jorgandžije" za leto mogle da dovedu Markosa Alonsa iz Čelsija i Žoaa Feliksa iz Benfike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading