Poketino preuzima Juventus?!

Autor:

Sport

22.05.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski trener Žoze Murinjo nije zainteresovan da sedne na klupu Juventusa zbog bliskih veza sa svojim nekadašnjim klubom Interom iz Milana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Poketino

Napadač crno-belih Kristijano Ronaldo, navodno, je čelnicima kluba predložio Murinja kao potencijalnog naslednika Masimilijana Alegrija, međutim, As navodi da Murinjo nije spreman da prekine dobre veze sa Nero-azurima.

Murinjo i Ronaldo su od 2010. do 2013. sarađivali u madridskom Realu i iskusni napadač je mišljenja da bi njegov sunarodnik mogao da pomogne 'Staroj dami' da konačno napravi korak više i osvoji Ligu šampiona.

Gazeda delo Sport u sredu navodi da su se čelnici Juventusa okrenuli menadžeru Totenhema Maurisiju Poketinu i da su sa dvojicom njegovih predstavnika već obavili razgovor.

Argentinac je, navodno, zainteresovan za posao u Torinu, ali trenutno je fokusiran finalnom meču Lige šampiona protiv Liverpula koji je na programu 1. juna u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading