Milojević i Milošević jednoglasni: Neka pobedi fudbal!

Autor:

Sport

22.05.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneri Crvene zvezde i Partizana najavili su poslednji meč sezone – finale Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević i Savo Milošević

 

"Večiti" derbi na programu je u četvrtak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo će biti četvrti međusobni susret beogradskih velikana, nakon dva remija u regularnom delu sezone po 1:1, Zvezda je slavila u trećem meču u plej-ofu 2:1.

Trener Zvezde Vladan Milojević želi da zaokruži sjajnu sezonu duplom krunom.

- Pričali smo da su nam oba domaća trofeja cilj, uzeli smo jedan, a sad imamo priliku za drugi. Činjenica da Zvezda dugo čeka na "duplu krunu" i to nam je veliki motiv. Ispred nas je posebna utakmica i daćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju i slavimo. Voleo bih da pobedi fudbal, to je najvažnije. Ne želim da moji igrači budu rasterećeni na treningu, a kamoli utakmici. Prošle godine nismo stigli do finala, pogrešno je gledati da smo rasterećeni zbog titule. Gledamo da budemo spremni - rekao je Milojević.

RepublikaFoto: Starsport
Svi nasmejani pred veliko finale

S druge strane, trener Partizana Savo Milošević želi da trofejom Kupa spasi sezonu.

- Partizan može delom da spasi sezonu. Osvajanje nam donosi rasterećeniji kalendar. Značilo bi nam da dve nedelje kasnije počnemo pripreme za Evropu. Posle jedne ovakve sezone trofej bi značio mnogo. Igramo utakmicu koja ima veliku težinu, jer donosi trofej. Učinićemo sve da pobedimo. Dobro je za srpski fudbal da naša dva najveća kluba igraju za trofej, pa neka pobedi fudbal - rekao je Milošević.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading