Srbin izdominirao u Laciju, pa spakovao kofere: Sergej dogovorio transfer života!

Autor:

Sport

21.05.2019

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić bio je na meti Juventusa prethodne sezone, ali je očigledno tada nije bilo pravo vreme za transfer. Italijani javljaju da je Srbin nadomak prelaska u redove "stare dame" i da je dogovorio lične uslove sa šampionom Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milinković Savić pred vratima "stare dame"

Milinković Savić nedavno je doneo Laciju trofej Kupa Italije čime je izgladio odnose sa navijačima rimskog kluba, i čini se da je sve manje kritičara koji mu osporavaju talenat. 

Naime, kako javljaju Italijani, Sergej je dogovorio sve lične uslove sa Juventus pa se uskoro očekuje da se pridruži Kristijanu Ronaldu u redovima šampiona Italije.

Prethodne sezone kolale su priče koje su ukazivale da bi ovaj transfer mogao da se realizuje, ali je moralo da prođe godinu dana da bi se to i desilo.

U Torinu su očigledno čekali da Srbinu padne cena, odnosno da Lacio popusti u pregovorima što se izgleda i desilo pa više ne postoji nijedna prepreka koja bi mogla da stane na put Sergejevom putu ka dresu Juventusa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading