(FOTO/VIDEO) Dan kada je jedan čovek ujedinio Srbiju: Fudbalski spektakl i aplauz koji se prolamao u čast Gorana Bunjevčevića - Bunje!

Autor:

Sport

21.05.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija pamti Gorana Bunjevčevića! Bivši fudbaler Crvene zvezde i Totenhema je preminuo 28. juna 2018. godine od izliva krvi u mozak, a danas je u Staroj Pazovi održan prvi memorijalni turnir u njegovu čast.

RepublikaFoto: Starsport
U čast Gorana Bunjevčevića

Danas nije bitno koja boja vam je u srcu, crveno ili crno-bela. Velika imena fudbala... Svako ko je ostavio trag na "zelenom tepihu" se našao na terenu "Kuće fudbala" kako bi odao počast velikom gospodinu koji nas je prerano napustio - u 45. godini života.

Okupljena publika je mogla da uživa u golovima i magiji koju su priredile legende domaćeg fudbala, kao i golovima.

Aplauzi su se nekoliko puta gromoglasno čuli sa tribina, a da ovo ne treba da bude "patetičan i tužan" događaj dokazuju i šale učesnika od kojih je zapažena na račun Saše Ilića, a koju je izrekao Deki Stanković:

- Već si se oprostio od fudbala. Izađi sram te bilo.

Verujemo da je ovo početak jedne lepe tradicije, kao podsetnik da je među nama bio gospodin i veliki laf Goran Bunjevčević.

PS: Rezultat je u drugom planu, Crvena zvezda - "Bunjini" prijatelji 6:6.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading