Velike promene u Voždovcu - trener i sportski direktor napustili klub!

Autor:

Sport

21.05.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Voždovac je sporazumno raskinuo saradnju sa dosadašnjim sportskim direktorom, Goranom Grkinićem i zahvalio se na saradnji Šefu stručnog štaba Draganu Aničiću. Upravni odbor je doneo ovu odluku nakon jučerašnjeg zasedanja.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Voždovca

Goran Grkinić došao je u Voždovac pre 5 godina i u tom periodu uradio neizmerno mnogo i bio deo istorijskih rezultata kluba, kako takmičarskih, tako i poslovnih.

Za vreme Grkinićevog mandata na čelu sportskog sektora klub je ostvario rekordne transfere, pa je tako jedan od najvećih talenata srpskog fudbala Filip Stuparević postao član Votforda, Aleksandar Filipović prešao je u BATE Borisov, Dejan Georgijević u Ferencvaroš, a Saša Ivković u Maribor. Takođe, Adam Marušić danas je član Lacija, Gajić i Putinčanin uzdanice ljubljanske Olimpije, a sjajni golman Zoran Popović ostao je upisan u istoriji Crvene Zvezde kao član ovosezonske šampionske generacije.

- Sa dosadašnjim sportskim direktorom smo nakon prijateljskog razgovora dogovorili sporazumni prekid saradnje. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Markom Zdravkovićem, se najiskrenije zahvaljuje Goranu Grkiniću za trud i energiju koju je uložio zajedno sa nama u proteklih 5 godina da klub postane ono što je danas  -  stabilan i respektabilan Superligaški klub, koji može da se diči sa ostvarenim transferima, kao i sa formiranjem mladih igrača. Drago nam je što smo imali prilike da sarađujemo sa sjajnim sportskim radnikom i profesionalcem koji je svojim predanim radom učinio nemerljivo mnogo za naš klub. Nadamo se da će nam se poslovni putevi opet ukrstiti, i želimo našem velikom prijatelju sve najbolje u daljem radu -  stav je Uprave kluba.

Goran Grkinić istakao je zahvalnost rukovodstvu kluba za pruženu priliku i napomenuo da je ponosan na postignute rezultate.

- Zahvaljujem se svima u klubu na predivnoj saradnji. Hvala Marku Zdravkoviću, na čiji poziv sam došao klub, jer je prepoznao moju viziju toga kako klub treba da napreduje i zajedno sa mnom radio na ostvarenju iste u proteklim godinama. Uspehe i neuspehe delili smo zajedno i hvala mu još jednom na podršci. Velika zahvalnost ide i svim zaposlenima u klubu, ljudima iz administracije, ekonomata i ostalih službi, kao i mojim igračima sa kojima sam uvek imao otvorenu komunikaciju, sjajnu saradnju i veliku međusobnu podršku. Hvala svima. Voždovac je porodica. Ostajemo prijatelji za ceo život.

Takođe, nakon 8 meseci koje je Dragan Aničić proveo na klupi Zmajeva, doći će do promene šefa stručnog štaba.

- Rukovodstvo kluba se takođe zahvaljuje Draganu Aničiću i ostalim članovima stručnog štaba na uloženom radu i trudu. Ne zaboravljamo da je Aničić preuzeo klub u kompleksnom momentu i želimo da istaknemo veliku zahvalnost na posvećenom radu i sjajnom odnosu sa igračima i zaposlenima u klubu. Od srca mu želimo sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading