"Dobar je Jović, ali nije za glavnog napadača Reala"!

Autor:

Sport

21.05.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Pako Alkaser u razgovoru za španski As, dotakao se mnogih fudbalskih tema.

Luka Jović

Napadač je govorio o svojoj sezoni u nemačkom klubu, u koji je stigao iz Barselone.

- Već sam na odmoru u rodnoj Španiji. Bila je ovo za mene jako dobra sezona. Postao sam starter u Borusiji, plus sam postigao 18 golova. S jedne treba da budem zadovoljan, a s druge ne mogu jer mislim da smo kao tim mogli bolje i u Bundesligi i u Ligi šampiona.

Alkaser je izneo i svoje mišljenje o Luki Joviću, protiv koga je imao priliku da igra u Nemačkoj, a koji će kako stvari stoje od sledeće sezone biti igrač Real Madrida.

- Mislim da je vrlo dobar igrač. Ali ja njega ne vidim kao centralnog napadača, već više kao nekog ko učestvuje u građenju akcije i igra u vezi. To je stil Rodriga Morena iz Valensije - rekao je Alkaser, koji je zatim izdvojio jednog napadača.

- Apsolutno najbolji na svojoj poziciji je Luis Suarez, sa kojim sam igrao u Barseloni. Pored toga, on je i van terena mnogo dobar - zaključio je Alkaser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading