Za ovog defanzivca malo i 100 miliona evra

Autor:

Sport

20.05.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Napolija naglasilo je da jedan od njihovih najboljih igrača, senegalski defanzivac Kalidu Kulibali, nije na prodaju, a predsednik kluba Aurelio de Laurentis rekao je da je klub odbio 110 miliona evra koje je nudio "jedan klub iz Premijer lige."

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalidu Kulibali

De Laurentis je pričao i krajem prethodne godine da je odbio 100 miliona za snažnog štopera od "jednog premijerligaškog kluba", a prema navodima to je bio Mančester junajted.

"Gazeta delo sport" prenosi da je ekipa Ole Gunara Solšera ponovo "zagrizla" za nekadašnjeg igrača Genka, kao i da norveški menadžer deli stav svog prethodnika Žozea Murinja da je Kulibali savršen čovek za sistem "Crvenih đavola."

Tim iz Mančestera možda će morati da sačeka jun 2020. godine kada se u Kulibalijevom ugovoru aktivira klauzula prema kojoj kupac može da dođe do njegovih usluga ukoliko plati 150 miliona evra.

Kulibali je nakon još jedne veoma dobre sezone proglašen za defanzivca godine u Seriji A za sezonu 2018/2019.

Kulibali ima 27 godina, visok je 195 centimetara, a pre Napolija igrao je za Genk i Mec, čiju je omladinsku školu prošao. Za nacionalni tim Senegala odigrao je 32 utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading