Klop rešava o Grujićevoj sudbini posle 1. juna!

Autor:

Sport

20.05.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić je sjajno odigrao preošlu sezonu u dresu berlinske Herte. Pozajmica iz Liverpula mu ističe za mesec dana, a sportski direktor tima iz nemačke prestonice Mihael Prec želi da sjajni vezista ostane u Berlinu još godinu dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gde Grujić nastavlja misiju?

- Moj primarni cilj je da za još godinu dana produžimo Markovu pozajmicu. Imamo konstantnu razmenu informacija i mišljenja s Liverpulom, a i ja sam lično razgovarao s Klopom proteklih dana u vezi Marka. Sve što su mi rekli Englezi je da će posle finala Lige šampiona (1. juna) sesti za sto i razmotriti tim za sledećeu sezonu. Mi mislimo da bi Marku prijala još jedna sezona u Berlinu i da bi tu mogao da dostigne nivo koji mu je potreban da igra u Liverpulu, jer on sebe vidi tamo. Ne mogu ništa da obećam, ali ću se potruditi da ovaj momak i sledeće godine igra za Hertu - rekao Mihael Prec.

Ugovor koji Grujić ima sa "Redsima" ističe 2023. godine i zato u Berlinu žele da ga zadrže još godinu dana. Herta se za zadržavanje srpskog fudbalera neće boriti samo sa Liverpulom pošto je ozbiljno interesovanje za njega pokazao i Ajntraht. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading