Potvrđeno iz prve ruke: Grizman i Barsa

Autor:

Sport

20.05.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Ernesto Valverde izjavio je su Katalonci u fazi pregovora sa napadačem Atletika Antoanom Grizmanom, ali da će se više o tome znati kad se završi finale Kupa Kralja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Barselona je već dugo zainteresovana za Grizmana, posao je bio blizu realizacije i prošlog leta, ali je 28-godišnji Francuz tada odlučio da ostane u Atletiku.

Ipak, sad prepreka nema, pošto je sjajni fudbaler nedavno saopštio da po završetku sezone odlazi iz Madrida, a sudeći prema izjavi Valverdea to čini kako bi prešao u Barselonu.

- Tačno je da su pregovori oko tog transfera započeli i još su u toku. Ipak, sezona za nas još nije gotova, imamo finale Kupa kralja i morao da ostanemo fokusirani na to, da osvojimo duplu krunu. Kada prođe finale, doći će vreme za ostale stvari i tada ćemo moći da pričamo na druge teme - kazao je Valverde.

Biće zanimljivo videti koliko će iznositi transfer francuskog reprezentativca, s obzirom na to da ima važeći ugovor sa Jorgandžijama do 2023. godine.

O tome će više reči biti po okončanju finala Kupa Kralja, koje Barsa igra 26. maja sa Valensijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading