ZVEZDA ŠAMPIONSKI ZAVRŠILA POSAO: Milijaš ispraćen u penziju, vatromet i žurka na "Marakani"

Autor: Informer.rs

Sport

19.05.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak iz Kruševca sa 3:0 u poslednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crveno-beli su proslavili šampionsku titulu i ispratili kapitena Nenada Milijaša u penziju na pravi način.

RepublikaFoto: Starsport
Vatromet na Marakani

Spektakl se najavljivo, spektakl smo dobili! Fudbaleri Crvene zvezde proslavili su šampionsku titulu uz pobedu nad Kruševljanima u meču koji će ostati dugo upamćen u Ljutice Bogdana. Veče prepuno emocija na "Marakani" u danu kada su crveno-beli krunisani po 30. put i ispratili kapitena Nenada Milijaša u zasluženu penziju.

Rezultat je bio u drugom planu, ali su crveno-beli golovima Dejana Joveljića (12. minut), Marka Jevtovića (57. minut) i Lorenca Ebesilia (90. minut) upisali još jednu, poslenju ligašku pobedu u ovoj sezoni, koja će se dugo prepričavati.

Vladan Milojević je najavio ostanak na klupi šampiona Srbije, Pjast je postao šampion Poljske pa su crveno-beli definitivno povlašćeni u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Kada se na to doda proslava titule pred 35.000 ljudi šta drugo dodati. Sigurno će "zvezdaši" dugo pamtiti ovaj dan.

Poslednji ples Milijaša uveličan je na pravi način, a Zvezda ima priliku da se posle velikih uspeha domogne još jednog, duple krune. Finale Kupa Srbije igra se ovog četvrtka, a rival je Partizan. Biće to prilika da crveno-beli zaokruže dominaciju i završe sezonu kako su želeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading