Jedan od najvećih svetskih klubova želi De Rosija!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

19.05.2019

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Greška koju su napravili sa Frančeskom Totijem kao da nije bila dovoljna upravi Rome, pa ovog proleća srljaju u novu, sa još jednom klupskom legendom - Danijeleom De Rosijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijele de Rosi

Kapitenu je saopšteno da sa njim neće biti produžen ugovor i da je slobodan u izboru nove sredine. Poslednjih dana dosta se spekuliše o tome gde bi De Rosi mogao da nastavi karijeru, pošto javno nije saopštio da želi da se penzioniše. Sasvim suprotno, izjavio je "da je on na mestu sportskog direktora Vučice, sa igračem kao što je De Rosi, svakako bi produžio ugovor".

Današnji izveštaji iz Argentine kažu da Romin veteran ne mora da brine za ugovor, ukoliko reši da se otisne u Južnu Ameriku. Jer Boka Juniors čeka ga raširenih ruku.

- Nismo se čuli ovih dana. Nisam želeo da ga uznemiravam. Ali mogu da vam kažem da su vrata Boke za igrače poput De Rosija uvek širom otvorena - kazao je direktor velikana sa Bombonjere Nikolas Burdiso, nekadašnji saigrač italijanskog veziste.

- Ukoliko bude prilike da ga dovedemo - pokušaćemo, pričaćemo o njegovoj situaciji. On je moj prijatelj, imamo odlične odnose. Razumem ga vrlo dobro, delikanat je trenutak, zato mu treba mir. Voleo bih da napravi najbolji izbor za svoju budućnost - dodao je Burdiso i raspalio maštu navijača.  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading