Milojevića menja čovek koji je napravio senzaciju u Rusiji!

Autor:

Sport

18.05.2019

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se rastanak Crvene zvezde i Vladana Milojevića! Crveno-beli bi mogli da angažuju stranca za trenera, i to Igora Čerevčenka, koji je ove sezone od Arsenala iz Tule napravio pravu senzaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević izvesno napušta "Marakanu"

Kako se pominje u javnosti, šampionu Srbije je ponuđen jedan od najperspektivnijih ruskih trenera .

I dalje nije poznata sudbina Vladana Milojevića na Marakani i po završetku finala Kupa očekuje se da čelnici Zvezde sednu za sto sa najuspešnijim trenerom crveno-belih u 21. veku i probaju da ga ubede da ostane na Marakani do kraja ugovora 2020. godine.

Međutim, utisak je da je Milojević već doneo odluku da napusti klub posle još jedne uspešne sezone i da prihvati jednu od brojnih, finansijski jakih, ponuda iz inostranstva koje su stigle na njegovu adresu.

U tom slučaju, kao jedna od opcija za njegovog naslednika figurira upravo mladi ruski stručnjak, koji se sa Arsenalom iz Tule bori za mesto koje vodi u Ligu Evrope, što je ogromno iznenađenje u ruskoj Premijer ligi.

Podsećamo da se kao kandidati za Milojevićevog naslednika pominju i Goran Đorović i Ivan Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading