Kapiten se oglasio dirljivom porukom: Zbog reči Saše Ilića će zaigrati srce svakog "grobara"!

Autor:

Sport

18.05.2019

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u poslednjem, 37. kolu Superlige Srbije u nedelju od 19 sati dočekuju Proleter, a sve na tom duelu će biti u znaku Saše Ilića. Kapiten crno-belih se dirljivom porukom obratio navijačima.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić se oprašta od crno-belog dresa

Legendarni kapiten crno-belih se posle 19 sezona u Humskoj oprašta, sve je spremno za spektakl na stadionu Partizana, gde će navijači imati mogućnost da poslednji put u kopačkama vide legendarnog kapitena.

Ilić je crno-beli dres više od 900 puta, osvojio je 11 titula, šesto trofeja u Kupu i zaslužio je da mu se pun stadion pokloni.

Na to je i apelovao sam Ilić, koji se "grobarima" obratio dirljivim pismom:

- Dragi navijači,

U nedelju, 19. maja 2019. godine odigraću svoju poslednju utakmicu u crno-belom dresu na našem stadionu. Pozivam vas da dođete u što većem broju da se zajedno oprostimo posle toliko godina od mog najsvetijeg dresa. Neka sutra prođe sve sportski, fer i korektno, baš kao što je bila i moja karijera. Vaš Saša Ilić- navodi se u pismu legende crno-belih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading