Bajern ponovo šampion, Bavarci uništili san "srpskom" Ajntrahtu!

Autor:

Sport

18.05.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna savladali su Ajntraht sa čak 5:1 i tako osvojili titulu šampiona Bundeslige, dok je ekipa našeg Luke Jovića, Mijata Gaćinovića i Filipa Kostića ostala bez plasmana u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bajern ne silazi sa trona

Iako su oba tima imala izuzetno veliki motiv, Bajern je bio više nego dominantan, a Jović i družina nisi imali snage za nalete novog-starog šampiona.

Bajern je poveo već u četvrtom minutu preko Komana, a tračak nade timu iz Frankfurta doneo je Sebastijan Aler u 50. minutu.

Ipak, neizvesnot je trajala nekih 180 sekundi koliko je trebalo Alabi da savlada Trapa, da bi se pet minuta kasnije u strelce upisao i otpisani Renato Sančes.

Ovaj meč je bio oproštajni za Franka Riberija i Arjena Robena, a da ih upamte u lepom sećanju u Minhenu tandem "Roberi" se pobrinuo postigavši po pogodak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frank Riberi se oprašta

Takođe, ovo je verovatno bila i poslednja utakmica Luke Jovića u dresu Ajntrahta, jer je izvesno da će od naredne sezone postati član Real Madrida.

Iako je Borusija Dortmund tokom čitave sezone igrala dobar fudbal čak ni pobedom od 2:0 nad imenjakom iz Menhengladbaha nije uspela da se domogne titule i tako prekine dominaciju Bajerna.

Sančo je u samom finišu prvog poluvremena postigao gol. Činilo se da je lopta pobegla u gol-aut jednom igraču "milionera", ali je VAR rekao drugačije pa je pogodak talentovanog Engleza na kraju bio priznat.

Kapiten Dortmunda Marko Rojs je u 54. minutu povisio prednost, ali to nije bilo dovoljno za titulu.

Volfsburg je razmontirao Augzburg sa čak 8:1! "Vukovi" su leteli po terenu i radili šta su hteli pa su zasluženo prošli u Ligu Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading