Milošević: Nema mnogo takvih kao što je Saša, sutra sve u njegovom znaku!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

18.05.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević pre poslednji meč u Superligi protiv Proletera rekao je da je taj susret i dalje takmičarski važan, ali da će sve u sutrašnjoj utakmici biti posvećeno kapitenu Saši Iliću.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Legendarni fudbaler Partizana sutra će odigrati svoj poslednji meč na stadionu u Humskoj.


- Što se tiče utakmice, takmičarski ona je i dalje bitna jer ćemo da probamo da ostanemo na trećem meštu. Ipak sve ostaje zapisano u istorijii i bolje je da budemo treći nego četvrti. Ući ćemo sa željom da pobedimo. Naravno da će sve sutra biti u znaku našeg kaipetena, koji to zaslužuje. Svi znate kakav značaj Saša ima za naš klub poslednjih decenija - rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

Trener crno-belih rekao je da će Ilić početi utakmicu.

- Igraće koliko može, a tim oko njega će biti takav da će probati da pobedi. Siguran sam da bi i on imao želju da se pobedom oprosti od svog stadiona.

Partizan u četvrtak očekuje finale Kupa sa Crvenom zvezdom, a Milošević je istako da će iz tog razloga biti promena u timu u meču protiv Proletera.

- Imaćemo promene, to smo praktikovali u poslednja dva meseca. To je bilo neophodno, pa će to biti praksa i za sutra. Imamo prostora da neke igrače odmaramo - rekao je Milošević i osvrnuo se na ekipu Proletera.

"Sutra će biti sve u znaku Ilića"


- Oni su iznenađenje našeg prvenstva. Jedna ekipa koja moze biti jako nezgodna i koja uvek može da iznenadi. Neće biti lak zadatak. Hteli bismo tri boda, ali oni će doći da se nadigravaju - rekao je Milošević.

Karte za poslednji meč prvenstva koštaju 22 dinara, u čast Ilića koji je nosio dres sa tim brojem.

- Očekujem više publike jer to Sasa zalužuje u svakom smislu. Sutra je nedelje, nadam se da će biti lep dan. Svi preduslovi su tu da ljudi dođu - rekao je Milošević.

Na pitanje da li će se srpskom fudbalu desiti uskoro desiti neki novi Sasha Ilić, Milošević je odgovorio:

- Retko se dešavaju takvi igrači. Treba trajati do 41. godine. Za to treba imati genetiku i mentalni sklop. Mnogo je Saša ovde stvari izdržao. Da se sve poklopi i održi ovolilo dugo.samo on zna koliko je bilo teško. Takvih nema mnogo i ne pojavljuju se svaki dan.

Milošević je upitan i da prokomentariše promenu lokacije odigravanja finala Kupa iz Niša u Beograd.

- Kako komentarišem? Nikako - rekao je trener crno-belih.

Utakmica između Partizana i Proletera igra se sutra od 19 sati, a pola sata pre početka meča biće emitovan video u čast Saše Ilića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading