Reči "meraklija" će odjeknuti daleko: Zašto ste nam "oteli" finale Kupa?!

Autor: Tanjug

Sport

17.05.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je da je drastično oštećen odlukom da se finale Kupa između Crvene zvezde i Partizana premesti u Beograd.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Radničkog

- Veliku štetu trpeće i sportska javnost Niša, kao i ljubitelji fudbala iz ovog grada i okoline, koji bi sigurno ispunili stadion do poslednjeg mesta. Grad Niš godinama unazad veoma uspešno ogranizuje finalni turnir Kupa Radivoja Koraća u košarci, u kojem se najčešće za titulu bore upravo Partizan i Crvena Zvezda, tako da priča o bezbednosnom riziku jednostavno nema utemeljenje- navodi se u saopštenju Nišlija.

Kako se navodi, Radnički je prethodnih meseci uložio dosta sredstava u pripremu stadiona "Čair" za finale Kupa Srbije, pa će zbog ovog poteza biti prinuđen da traži novčanu naknadu od Fudbalskog saveza Srbije.


- Takođe, Radnički će biti uskraćen i za 10 procenata zarade od prodatih ulaznica za finalni meč, što je ozbiljan udarac za klupsku kasu ekipe kojoj je svaki dinar i više nego potreban u pripremama za novi nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope- dodaje se u saopštenju.

- Niš je decenijama unazad omiljena baza za mnoge reprezentativne selekcije naše zemlje, svaka utakmica visokog rizika u ovom gradu je besprekorno ogranizovana, a ovim potezom je po ko zna koji put omalovažen od onih koji misle da je Beograd centar sveta i da niko van njega u ovoj državi ne zaslužuje ništa- poručuju iz Niša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading