AJNTRAHT OTKUPIO UGOVOR SRBINA: Kostić ostaje u Frankfurtu do 2023. godine!

Autor:

Sport

17.05.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić ostaće u Ajntrahtu iz Frankfurta do 2023. godine, objavio je danas nemački klub nakon što je otkupio sva prava na njega od drugoligaša Hamburga.

Filip Kostić

Ovogodišnji polufinalista Lige Evrope već posle devet meseci pozajmice, dogovorene letos na dve godine, iskoristio je opciju da ga zadrži trajno za 6,5 miliona evra.



- Filip je energičan, koncentrisan i igrač koji se lako prilagodio kod nas, na sreću. Lako se adaptirao i dao doprinos uspesima ove sezone - rekao je direktor kluba Fredi Bobić.

Kostić je, nakon dve ne baš dobre epizode u Štutgartu i Hamburgu, sa kojima je ispao iz Bundeslige, "eksplodirao" u Ajntrahtu i ove sezone upisao 10 golova i 11 asistencija.

Pre bivšeg fudbalera kragujevačkog Radničkog, Ajntraht je otkupio i ugovor Luke Jovića od Benfike za šest miliona evra, s tim da se očekuje da ovog leta napravi 10 puta veći transfer u Real Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading