Pobede stvaraju zavisnost!

Autor:

Sport

17.05.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Siti je u nedelju uspeo drugi put uzastopno da osvoji Premijer ligu, a već će u subotu imati priliku da osvoji još jedan trofej i to ukoliko savlada Votford u finalu FA Kupa. Trener Pep Gvardiola pred tu utakmicu kaže da je zavistan od pobeda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Trofej u Premijer ligi je Pepu Gvardioli 26. u karijeri, a peti u ekipi Mančester Sitija. U nedelju će već katalonski stručnjak moći da dođe do novog pehara.

- Kada pobediš, istuširaš se i onda poželiš da osvojiš sledeći put i sledeći put. Pobeda čini tvoj život lakšim i boljim. Pobeđivanje pomaže da pobeđuješ još i pomaže ovom klubu da bude bolji. Ako ne pobedimo, to ne menja moj stav o tome šta treba da radimo sledeće sezone", rekao je Pep Gvardiola za "BBC". 

On je govorio takođe i o veoma neobičnoj večeri u Ligi šampiona kada je Mančester Siti bio veoma blizu polufinala tog takmičenja, ali je odlukom VAR poništen gol koji bi ih odveo dalje.

- Trebalo je malo vremena da se oporavimo. Dva i po dana kasnije smo igrali opet sa Spursima u ligi i bilo je teško. Neverovatno je bilo videti 60.000 navijača kako uživaju što smo prošli u polufinale i onda u jednom trenutku to je nestalo. Prođeš od radosti do očajanja. Misliš da to nije moguće. Nisam mogao da kažem igračima da zaborave, rekao sam im da žive sa tim bolom. Moramo da to prihvatimo, nekada pobediš a ne zaslužiš to a nekad izgubiš. Život nije lak -  dodao je Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading