Sve je gotovo: Završen transfer Luke Jovića!

Autor:

Sport

16.05.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toliko se pisalo o tome. Bilo je "pataka", bilo je verodostojnih informacija, bilo je spinovanja. Pričalo se o Barseloni, PSŽ-u, Bajernu i mnogim drugim velikanima, ali na kraju ga je Real Madrid privoleo u svoje redove!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Sada je to, čini se, i zvanično, pošto nemački Sky Sport, dakle ozbiljna medijska kuća, prenosi informaciju da je transfer Luke Jovića u redove madridskog velikana vredan 52,4 miliona "završen".

Dakle, reprezentativac Srbije će od naredne sezone definitivno nastupati u redovima rekordera po broju evropskih titula.

Jović ima 21 godinu, a tokom ove sezone je za Ajntraht postigao 27 golova na 47 mečeva u svim takmičenjima. Podsetimo, klub iz Frankfurta je nedavno otkupio njegov ugovor iz Benfike, na šta je imao prava po ranijem dogovoru dva kluba.

Poslednji Srbin koji je nosio dres Reala bio je Perica Ognjenović, koji je tamo prešao pošto se afirmisao u Crvenoj zvezdi. Pre njega, boje Kraljevskog kluba nosili su Predrag Spasić Perica Ognjenović, Dejan Rambo Petković, Milan Janković.

Naravno, moraju se pomenuti i Predrag Mijatović i Robert Prosinečki, legende Partizana i Crvene zvezde kao "naši" igrači koji su ostavili ogroman trag u legendarnom klubu. 

Ako neko ima dara da ostane upamćen na Santjago Bernabeuu poput velikog Mijata, to je Luka Jović!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading