KRASIĆ DELIO NAGRADE - Igre mladih osvojile Novi Sad

Autor:

Sport

16.05.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 74 ekipe nadmetale su se na fudbalskim terenima u Novom Sadu na završnom turniru Dunav osiguranje Sportskih igara mladih - Coca Cola CUP 2019. Pobednici su obezbedili plasman na Državno finale u julu, a trenutak svima za pamćenje bilo je primanje diploma iz ruku nekadašnjeg reprezentativca Miloša Krasića (34).

RepublikaFoto: SIM Srbije
Miloš Krasić

- Predivno je videti ovoliki broj dece, osnovaca, koji igraju fudbal, koji obožavaju fudbal i ove Igre. Želim najboljem timu da trijumfuje i u Beogradu na velikom finalu - poručio je klincima Krasić.

Momak rodom iz Kosovske Mitrovice se posle ceremonije dotakao i svoje blistave karijere koju je gradio od Vojvodine, preko CSKA iz Moskve, Juventusa, Fenerbahčea, Bastilje i Lehije.

- Mislim da je gotovo. Već se hvalim prijateljima kako sam sada najmlađi penzioner, od bivših reprezentativaca Srbije. Videćemo šta dalje, nikad se ne zna - istakao je Krasić u Srpskoj Atini.

RepublikaFoto: SIM Srbije

Nekadašnji reprezentativac Srbije je raskinuo ugovor sa Lehijom iz Gdanjska pred kraj 2018. Godine i od tada je bez kluba.

U razgovoru za Hot sport je istakao da ne veruje da će ponovo igrati fudbal na profesionalnom nivou.

- Mislim da je gotovo. Već se hvalim prijateljima kako sam sada najmlađi penzioner, od bivših reprezentativaca Srbije. Videćemo šta dalje, nikad se ne zna, rekao je Krasić za Hot sport.

Krasić ima 34 godine, a tokom karijere je igrao za Vojvodinu, CSKA iz Moskve, Juventus, Fenerbahče, Bastiju i Lehiju iz Gdanjska. Za reprezentaciju Srbije je na 46 mečeva postigao tri pogotka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading