RAMADANI OPET VADI PARTIZAN IZ KANALA PRODAJE PAVLOVIĆA U JUVE ZA 8.000.000E

Autor:

Sport

17.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je teško, tu je Fali Ramadani! Parola koja važi za oba najveća srpska kluba, ali je izraženija u Humskoj, odakle je kontroverzni menadžer uspevao da pravi volšebne transfere, mahom u Italiju. Nova bomba na pomolu je golobradi štoper Partizana Strahinja Pavlović (17), kog će Ramadani na leto prodati za Juventusu za 8.000.000 evra, saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: Starsport
Neće menjati boje... Strahinja Pavlović

Šampion Italije bio je spreman da ponudi 6.000.000 evra za 194 cm visokog momka iz Šapca koji je odigrao svega 13 utakmica za crno-bele i za sada sakupio tričavih 1.170 minuta u profesionalnom fudbalu.

UPRAVA ZAHVALNA

Međutim, Fali je podigao sumu za 2.000.000 evra, svestan finansijske krize u Humskoj i činjenice da godinama na biserima iz Teleoptika dobro zarade i on i klub iz Humske.

- Uprava kluba zahvalna je Ramadaniju na naporima na kojima ulaže da bi Strahinja Pavlović na leto bio prodat Juventusu. Ramadani je sam pomerio sumu s kojom će izaći pred čelnike "stare dame" samo da bi Partizan mogao više da zaradi i popuni praznu kasu. Fali čak nije zvanični zastupnik ovog fudbalera, ali je poznata njegova pregovaračka moć na području Italije i zato je njemu poveren ovaj transfer - tvrdi naš dobro obavešteni sagovornik iz Humske.

Ramadani je u prošlosti dokazao da ume da ubode sa štoperima iz Humske. Prethodno je prodao u to vreme anonimnog Matiju Nastasića Fjorentini za 2.500.000 evra, dok je Stefan Savić otišao u Mančester siti posle jedne sezone u crno-belom dresu za 12.000.000 evra. Savić je tako postao najskuplji defanzivac u istoriji Superlige, a ukoliko ode za 8.000.000 evra Strahinja Pavlović će se naći na drugom mestu iza Crnogorca. Put Firence 2017. otišao je i srpski reprezentativac Nikola Milenković za sumu od 5,1 milion evra, a za prvi tim Partizana igrao je tek nešto više od godinu dana.

IDE I RIKARDO

Crno-beli bi tako već u junu mogli da dobiju ozbiljnu finansijsku injekciju, pogotovo ako se na transfer Pavlovića nadoveže i odlazak prvog napadača ekipe Rikarda Gomesa. Špic sa Zelenortskih Ostrva mogao bi da bude prodat i za čitavih 4.000.000 evra, koliko su spremni da ponude klubovi iz arapskog sveta, ali je verovatnije da će se zadržati u ekipi Save Miloševića do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: partizan.rs

Lazar Pavlović: Debi za porodicu

Partizan je u finansijskoj buli kakva se ne pamti, ali zato škola fudbala Teleoptik u svakom momentu može da izbaci neki novi biser. Tako je u plasmanu u finale Kupa Srbije na meču protiv Radničkog iz Niša (1:1) mesto u startnoj postavi našao mladi Lazar Pavlović (17), koji je debi posvetio porodici.

- Čak ni ja nisam znao da ću biti među 18 i krenuti na put, a kamoli da ću biti starter. Bio sam zaista iznenađen. Taj osećaj se ne može opisati osim rečju - fenomenalno. Prvo sam javio svojoj porodici, a onda se javila ona mala pozitivna trema i želja da što pre izađem na teren - rekao je Pavlović za klupski sajt.

RAMADANIJEVI TRANSFERI

PARTIZANOVIH DEFANZIVACA

2011.

Matija Nastasić - Fjorentina

2.500.000

2011.

Stefan Savić - Mančester siti

12.000.000

2017.

Nikola Milenković - Fjorentina

5.100.000

2019.

Strahinja Pavlović - Juventus?

8.000.000

* sume su u evrima

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading