Tošić predosetio gol, Stojković - Šta nam Bog da...

Autor:

Sport

15.05.2019

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je ostvario cilj u Nišu - postigao je gol i ušao u finale Kupa, u kojem će 23. maja protiv Crvene zvezde braniti trofej. Strelac pobedonosnog gola, Zoran Tošić je imao dobar osećaj od samog starta akcije koju je krunisao pogotkom, najburnije je proslavio Vladimir Stojković koji se nada u Boga za meč sa Zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan u finalu Kupa

Na gostovanju Radničkom, crno-beli su izborili remi dovoljan za prolaz, a pogodak kojim je Zoran "Bambi" Tošić.

- Od početka je bio cilj da uđemo u finale, nismo birali ni način ni sredstvo, shvatali smo to kao obavezu posle lošeg prvenstva, ostao nam je Kup. Postali smo svesni da je sezona jedan dugačak period, na kraju se uvek računaju titule. Postali smo svesni toga, trofeji su razlog zbog kog igramo fudbal. Što se tiče gola, nešto mi je reklo isprati, isprati, doći će, bio sam na pravom mestu i pravovremeno reagovao- rekao je Tošić.

Gol je posebno burno proslavio golman Patizana, Vladimir Stojković.

- Radnički je pokazao da je ozbiljna ekipa, sa ozbiljnim trenerom. Borili su se, bilo je teško do 75. minuta, pogotovo kada smo primili taj gol. Znali smo svoj zacrtani cilj, da nas postignut gol 99 odsto vodi u finale i tako smo i "namestili" celu utakmicu, bodrili se, znali smo da je ovo za sada najveća i najbitnija utakmica za naš klub. Svi smo bili odgovorni, požrtvovani i zasluženo smo ušli u finale- izjavio je Stojković.

Upitan za proslavu gola, u kojoj je dotrčao do klupe, iskusni golman je rekao...


- To su emocije, to je utakmica. Nek se tako završi- rekao je Stojković.

Prema trenutnom planu, Stojković i saigrači će se za osam dana vratiti na "Čair", da igraju protiv Crvene zvezde u finalu.

- To će biti najveća utakmica do sada. Najveći ispit za nas. Videćemo, imamo osam dana da se spremimo, Zvezda je velika ekipa, biće borbe i šta nam Bog da- zaključio je golman Partizana.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading