Milojević presekao - Odlazi iz Zvezde, menja ga čovek kome veruje cela Srbija!

Autor: Beogradski mediji

Sport

15.05.2019

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesno je da će Vladan Milojević napustiti Crvenu zvezdu po završetku sezone i klub će morati da pronađe novog trenera. Prvi "pik" crveno-belih je selektor "orlića", Goran Đorović sa kim bi na čelu Zvezda sigurnija u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Ko će zameniti Milojevića?

Stručnjak koji je doneo najveće uspehe crveno-belima u 21. veku definitivno je doneo odluku da ode iz kluba po završetku još jedne uspešne sezone, prenose beogradski mediji.

Na Marakani su svesni toga i ubrzano se radi na traženju njegove zamene, a sada je kao prvi kandidat iskočio još jedan bivši igrač tog kluba - Goran Đorović.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije trenutno je selektor mlade reprezentacije sa kojom ga očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Ideja je verovatno da Đorović po okončanju EP preuzme kormilo šampiona Srbije i povede ga u kvalifikacije za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Đorović

On je inače beležio fantastične rezultate sa selekcijom do 21 godine u prethodne dve i po godine je gazio sve rivale pred sobom i na osnovu toga važi za jednog od favorita na Evropskom prvenstvu.

Ti rezultati su ga i preporučili upravi Zvezde pošto je prva želja Siniša Mihajlović "nedostupan" usled odličnih rezultata koje beleži sa Bolonjom u Italiji.

Prethodnih dana, kao potencijalni naslednici Milojevića, pominjali su se Milan Rastavac (Ksanti), Simo Krunić (Čukarički), Ivan Jovanović (nekadašnji trener kiparskog Apoela)...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading