KAKAV GEST CRVENO-BELIH: Uprava Zvezde kontaktirala dečaka koji je nestao zbog "Marakane" i uputila mu neočekivani poziv!

Autor: Blicsport, Republika

Sport

15.05.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je jedan dvanaestogodišnjak iz Inđije pobegao od kuće da bi video stadion "Rajko Mitić", uprava FK Crvena zvezda je rešila da ne sedi skrštenih ruku.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Odluka da se iz sportskog razloga beži od kuće, u kojoj su roditelji strepeli dok se drama nije razrešila kada je policija u Beogradu pronašla mališana, nije i ne sme da bude rešenje.

To naročito dobija na težini ako se uzme u obzir da je dečakova majka bolesna, a da je otac morao da pozove policiju, da su potom pregledani snimci bezbednosnih kamera u školi, da su se mnogi ljudi uključili u potragu.

Pa opet, imajući u vidu da se pukim slučajem sve završilo dobro, i da mališan nije pretrpeo nikakve posledice prilikom bega iz Inđije, Crvena zvezda je rešila da kontaktira njegovu porodicu.

Crveno-beli su obavestili roditelje mališana da ih pozivaju u nedelju, od 18 sati, na proslavu jubilarne 30. titule, koja počinje i pre nego što se lopta zakotrlja na meču Crvena zvezda - Napredak. Cela porodica je pozvana - kao gost kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Rajko Mitić

Dečak koji je pobegao samo da bi mogao da vidi "Marakanu", na njoj će biti među onima koji će nositi jedan od pehara, namenjenih crveno-belima.

Lep gest kluba, ali ujedno i opomena maloletnicima, pa i starijima, da više ničim ne izazivaju tugu i/ili strah onih koji ih najviše vole. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading