Padaju glave u Barsi: Mesi čuva Valverdea?

Autor:

Sport

14.05.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je imala relativno uspešnu sezonu. Katalonci su odbranili titulu u Primeri bez neke muke, dok ih za osvajanje duple krune očekuje duel sa Valensijom u finalu Kupa Kralja.

Ernesto Valverde

Međutim, neverovatna eliminacija od strane Liverpula se neće tako lako zaboraviti. Barsa je imala prednost od 3:0 iz prvog meča da bi na "Enfildu" bila uništena od strane "Redsa" za novi prolaz u finale elitnog takmičenja.

Preokret koji je bio pravi deža-vu na susret sa Romom prošle godine će koštati "glave" Pepa Seguru ili Ernesta Valverdea.

Po pisanjima španskih medija, bliži da plati ceh jeste sportski direktor "Blaugrane" koji je jedno vreme u prošlosti čak i radio u timu sa "Enfilda".

Segura je proveo nekoliko godina radeći u Liverpulu sa mlađim kategorijama engleskog kluba.

Ovakvom epilogu je kumovala podrška Valverdeu od strane igrača, pre svih Mesija, pa je jasno da će baskijski stručnjak ostati na klupi Barse i naredne sezone ukoliko osvoji Kup kralja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading