Evo ko se protivio Zvezdinoj tituli iz 1946. godine

Autor:

Sport

14.05.2019

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestorica delegata Skupštine FS Srbije glasali su protiv predloga da se Zvezdi dodeli titula iz 1946. godine. Dvojica deklarisanih partizanovaca nisu prisustvovali sednici.

RepublikaFoto: Starsport
Delegati FSS

Skupština Fudbalskog saveza Srbije broji 69 delegata od kojih je 65 danas prisustvovalo sednici na kojoj je Crvenoj zvezdi dodeljena titula iz 1946. godine.

Ukupno 44 delegata glasalo je "Za", deset je bilo uzdržano, među kojima i predsednik FSS Slaviša Kokeza, a "Protiv" predloga se izjasnilo šest delegata.

Grupu od šest delegata koji su bili protiv predloga čine Tomislav Karadžić, Nenad Bjeković, Miloš Vazura, Vladimir Đilas, Nebojša Mitrović i Savo Milošević.

Zanimljivo je da Skupštini nisu prisustvovali deklarisani navijači Partizana Dragoljub Vukadinović i Ivica Kralj, što bi moglo da se tumači da su protivnici ideje da se Zvezdi prizna titula ostali "kratki" za dva glasa koja svakako ne bi mnogo promenila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading