Kruševac dobija fenomenalan stadion, uloženo...

Autor:

Sport

14.05.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri kruševačkog Napretka odigrali su u subotu poslednju takmičarsku utakmicu na domaćem terenu u sezoni na izmaku.

RepublikaFoto: instagram.com/sekuloski037
FK Napredak Kruševac

Ekipa Milorada Kosanovića u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi, a zatim sledi odmor do početka priprema za narednu sezonu. Pauza će važiti samo za fudbalere, pošto su u Kruševcu još danas počele pripreme za sledeću sezonu.

Poznato je da je teren u Kruševcu bio jedan od najlošijih u Super ligi ove sezone, pa ne čudi što su u Napretku odlučili da se što pre pozabrave ovim problemom.

Mašine su danas stavljene u pogon, pa bi tako do sredine juna kruševački Napredak trebalo da dobije potpuno novu travnatu podlogu.



Odlukom predsednika kluba Marka Miškovića i Upravnog odbora FK Napredak za izvođača radova izabrana je firma "Hellasod" koja ima višegodišnje iskustvo i vrhunske reference.

Pomenuti izvođač obaviće radove u četiri faze: zemljani radovi, instalacija novog drenažnog sistema, postavljanje prirodnog travnjaka i postavljanje okvira golova olimpijskog tipa (7,32 x 2,44m).


Završetak radova predviđen je za 13. jun, a investicija je vredna 200.000 evra, navodi se na klupskom sajtu FK Napredak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading