Terzić presećan posle priznavanja titule: Ovo je šlag na torti!

Autor: Tanjug

Sport

14.05.2019

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenoj zvezdi zvanično je priznata titula prvaka Srbije iz 1946. godine na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić poručio je da je ponosan što je klubu pripisana ova titula, posebno što se realizovao dvogodišnji trud.

RepublikaFoto: E-stock/Grujičić
Zvezdan Terzić zadovoljan

Glasovima velike većine delegata, 44 člana najvišeg organa srpske kuće fudbala bila su "za", 10 uzdržanih i šest protiv, verifikovana je titula crveno-belih i stvorena mogućnost za treću zvezdicu, pošto sada ima 30. trofeja prvaka države.

- Ponosan sam što smo uspeli da ozvaničimo titulu koju je Crvena zvezda osvojila apsolutno regularno, na terenu. Ponosan sam zbog svih igrača tog prvog Zvezdinog tima koji su dobili priznanje koje zaslužuju da su prva Zvezdina generacija šampiona. Skupština FŠ je uvažila činjenično stanje i drago nam je zbog toga- rekao je Terzić.

On je dodao da je ova sezona u svakom smislu istorijska za Crvenu zvezdu, u kojoj je tim Vladana Milojevića odbranio trofej šampiona Srbije i igrao Ligu šampiona, a ima još šansu da osvojio i Kup.


- Priznavanje titule iz 1946. godine je u najboljem smislu reči šlag na tortu. Imamo puno razloga da slavimo u nedelju na poslednjem meču sezone- rekao je Terzić.

Terzić se zahvalio svima iz Zvezde koji su učestovali u inicijativi i doprineli da se zahtev uvaži.


- Želim da se zahvalim svima u klubu koji su istrajali i doprineli da se dvogodišnji trud i napor konačno realizuje. Argumentima smo dokazali da dileme nema, Crvena zvezda je šampion Srbije 1946. godine- zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading